Ürün ara...
"" için 6 öge bulundu
- Jumbo Karidesli Sebzeli Ramen Nasıl Yapılmalı?
Ramen, Japon Mutfağı'nın bize verdiği güzel fikirlerden sadece biri. Karideslerin güzelliği, bu tarif ile daha da ön plana çıktı. – Selin Aydın Bu tarif için, Extra Jumbo Karides Ayıklanmış İthal ürünümüzü tavsiye ediyoruz. Jumbo Karidesli Sebzeli Ramen Tarifi Malzemeler Yarım paket Jumbo Karides Ayıklanmış Kuyruklu Karides 1 orta boy kabak 1/2 demet pazı 1 havuç 2x Chili Biber 1 yumurta 2 diş sarımsak taze zencefil isteğe göre baharatlar zeytinyağı, tereyağı 1 porsiyon Noodle soya sosu acı sos Bölüm 2: Rakamlı Talimatlar Ekleyin Zeytinyağında sırasıyla sarımsak, havuç, kabak ve pazıyı soteliyoruz. Üzerine kimyon, toz kırmızı biber, karabiber gibi baharatları serpiştiriyoruz. Biraz sıcak su ekleyip, suyunu çektirdikten sonra ayrı bir kaba alıyoruz. Noodleları pişirdikten sonra süzüyoruz. Karidesleri sebzelerin piştiği tavada, suyuyla ve biraz tereyağında pişiriyoruz. Kenara alıyoruz. Yumurtayı ise 3-4 dakika kadar kaynar suda haşlıyoruz ve soyuyoruz. Karideslerin piştiği tavada yağına soya sosumuzu, worchester sosumuzu (isteğe bağlı, yakışıyor) ve acı sosu hafiften kaynatıyoruz. Üzerine zencefilimizi rendeliyoruz. Noodledan kalan suyu sosun üzerine ekliyoruz. Kaynıyor. Son olarak, geniş bir sunum kasesine önce yaptığımız suyu, sonra Noodleları, sırasıyla yumurta, sebze ve karidesleri koyuyoruz. Afiyetle yiyoruz. Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.
- Jumbo Karides Taco Nasıl Yapılmalı?
Tercihen lime ile, ayıklanmış Jumbo Karidesli Taco Görüntü üzerine fazla da yorum yapmaya gerek yok... Denendi ve onaylandı. Hem pratik, hem doyurucu! –Sinem Kalabak Karidesin özellikle domates ve sarımsak ile olan müthiş uyumu, tortilla sevdamızla, evde doğaçlama bir şekilde birleşti ve listemize eklendi. Farklı bir yorum oldu. Jumbo Karides Taco'ya hazırlık Malzemeler minikçe doğranmış bir küçük soğan 2 diş rende sarımsak 1 küçük doğranmış domates zeytinyağı (sayıya göre göz kararı) bir tutam tuz tane karabiber kişniş tereyağı kırmızı toz biber Cunda Marin Ayıklanmış Jumbo Kuyruklu Karides tortilla Yapılışı Zeytinyağında soğan ve sarımsağı hafifçe kavurun. Domates, tuz, karabiber eklenir. Suyunu çektikten sonra ocaktan ocaktan alınıp taze kişniş eklenir. Çözülmüş karidesler, eritilmiş ayrı bir tavadaki tereyağına alınır. Toz biber eklenir. 4-5 dakika çevrilir. İkisi de hazır olduktan sonra birer tortillaya domates sos ve tercihen birer karides eklenir. Afiyetle tüketilir.
- Somon Fümeli, Lorlu Sandviç Nasıl Yapılmalı?
Karakılçık baget ekmekli, kaparili, rokalı, lorlu peynirli, somon füme sandviç Somon Füme ürünümüzü sizlere sunmaya başladığımızdan beri birçok kafe ve yeme içme yerine somon füme sandviç için ilham verdik, fikir olduk. Gerçekten muhteşem, isi tam yerinde. – Sinem Kalabak Bu tarif için, Somon Füme 100gr ürünümüzü tavsiye ediyoruz. Somon Fümeli Lorlu Sandviç (tercihen labne) Malzemeler (5 kişilik) 5 adet tercihen karakılçık unlu baget ekmek 2-3 paket Cunda Marin Somon Füme 200gr Cunda Taze Loru, tercihen Labne peyniri 1 demet roka 100gr kapari 100gr taze beyaz peynir ya da taze kaşar Yapılışı Ekmekleri öncelikle birbirinden kopmayacak şekilde ortadan kesiyoruz. Lorumuzu ya da labnemizi baget ekmeğin tabanına sürüp, ardından taze kaşarımızı koyuyoruz. Ardından üzerine birer dal roka koyuyoruz. Somon Fümemizi bu tabanın üzerine koyduktan sonra, onu kapari ile dengeliyoruz. Afiyet olsun Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.
- İsli Ahtapotlu ve İsli Midyeli Calamarata Makarna Nasıl Yapılmalı?
İsli Ahtapot ve İsli Midyeli Kremalı Calamarata İtalya'da 350'den fazla makarna çeşidi bulunuyor. Kısa, uzun, spiral, ilmek şeklinde veya mürekkep balığı şeklinde... Söz konusu makarna, Toscana bölgesinde 400 yıllarında biliniyordu. Etrüskler'in yaşadığı yerlerden bir tanesi. Muhtemelen bu kasaba, makarna kullanımını Romalılara iletti ve bu yiyecek İtalya'nın her bölgesine yayıldı. Bu tarif İtalya kıyılarından Girit'e göç eden, oradan mübadele ile Cunda'ya yerleşen dedemin bize mirası. – Ali Onay Bu tarif için, İsli Ahtapot ve Midye Füme (İsli) ürünümüzü tavsiye ediyoruz. Malzemeler 250gr Cunda Marin İsli Ahtapot 1000gr ya da 200gr x 2 Cunda Marin Midye Füme 1 paket (500gr) Calamarata makarna 1 küçük paket krema 1 tutam maydanoz Karabiber ve tuz Coğrafi Ayvalık Bandrollü Zeytinyağı Siyah sarımsak Yapılışı İlk olarak makarnamızın haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı tuz ve zeytinyağı döküp kaynar suda 12 - 13 dakika haşlıyoruz. (100gr makarna için 1lt su ve 28gr tuz) Haşladıktan sonra, makarnamızı süzüyoruz. İsli Ahtapotumuzu küp küp dilimledikten sonra, ayrı bir tavaya siyah sarımsak, tuz, karabiber, yaklaşık bir küçük paket krema ile 9-10 tek İsli Midyemizi atıp 1 dakika kadar yavaşça kavuruyoruz Son olarak makarnalarımızın tenceresine bu sosu döküp, ardından makarnamızla nazikçe karıştırıp, 2-3 dakika kadar ısıtıp, 10 dakika dinlenmeye bırakıyoruz. Sunarken, üzerine maydanoz koyup servis ediyoruz. Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.
- Çıtır Tempura Karides Nasıl Yapılmalı?
Extra Jumbo Karides ile iştah açıcı bir lezzet Bu tarif yaptığımız araştırma ve geliştirme çalışmalarında, karidesin en güzel formu olduğuna inandığımız şekli. Tarifinizi denedim ve bu lezzet için size teşekkür ediyorum. Gerçekten farklı bir lezzet. –Kadir Kırgız (CMarin Müdavimi) Bu tarif için, Extra Jumbo Karides Ayıklanmış İthal ürünümüzü tavsiye ediyoruz. Çıtır Tempura Karides Tarifi Malzemeler Yarım paket 1000gr Cunda Marin Kuyruklu Ayıklanmış Extra Jumbo Karides 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı un 1 çay bardağı nişasta 1/2 paket kabartma tozu 2 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Mayonez Bal Acı sos Yapılışı Karideslerimizi öncelikle kaynamış tuzlu suya 2 dakikalığına atıp çıkarıyoruz ve ardından suyundan süzüyoruz. Maden suyu, un, nişasta, kabartma tozu, karabiber ve tuzdan oluşan karışımımızı boza kıvamına gelene kadar çırpıyoruz. Haşlanmış karideslerimizi kıvama gelen sosumuza bandırıp bırakıyoruz. Mayonez, 1 tatlı kaşığı bal ve biraz acı sos ile ayrı kapta sos hazırlıyoruz. Kızgın ayçiçek yağına, sosa bulanmış karideslerimizi hızlıca atıyoruz. Altın sarısı ile turuncu renginin arasında iken çıkartıyoruz. Afiyetle yiyoruz. Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.
- Suyunda Izgara Ahtapot Nasıl Yapılmalı?
Döküm tavada, kömür ızgarasında, mangalda Haşlanmış Yerli Ayvalık Ahtapotu Bu tarif, Cunda Adamızda 2007 - 2013 yılları arasında ödüllü balık restoranımızda müşterilerimize sunduğumuz Izgara Ahtapot tarifimiz. Denendi, onaylandı ve damakların hafızasında güzel bir yer edindi. Her daim, yerli Ahtapot kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz. Bu lezzet, beni Midilli Adası'nda sahilde güneşte kurutulmuş ahtapot yediğim güne götürdü. Kusursuz. – Esin Yılmaz (Cunda Marin Müdavimi) Bu tarif için, Haşlanmış Izgaraya Hazır Ahtapot Bacakları ürünümüzü tavsiye ediyoruz. Suyunda Izgara Ahtapot Bacakları (Yerli, Haşlanmış) Malzemeler 500gr Cunda Marin Izgaraya Hazır Soya Soslu Kekikli Ahtapot Bacakları Döküm tava, kömür ateşinde mangal, barbekü 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay bardağı Coğrafi işaretli Ayvalık zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı dağ kekiği 1 salkım biberiye 1/2 çay bardağı soya sosu 1 diş ezilmiş sarımsak Dilimlenmiş yeşil soğan 1/2 limon Yapılışı Ürünü derin dondurucudan çıkartın. En az 2-3 saat oda sıcaklığında çözülmeye bırakın. Daha sonra, bir kabın içerisine tereyağını, zeytinyağını, tuzu, ezilmiş sarımsağı, dağ kekiğini, soya sosunu ve yarım limonu sıkın. Buzdolabına en az 2 saat kadar dinlenmeye bırakın. Marinasyondan aldığınız ahtapotları üzerlerinde sos kalacak kadar süzün. Izgaraya biberiyeyi sürtün ve daha sonra koyun. Ardından, yağladığınız zeminde harlı ateşte haşlanmış ahtapot bacaklarını çevire çevire 15 - 20 dakika aralığında ızgarada tutun. Daha sonra, yanında dilimlenmiş taze yeşil soğan ile direkt olarak servis edin. Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.