top of page
cundamarin

Somon Fümeli, Lorlu Sandviç Nasıl Yapılmalı?

Karakılçık baget ekmekli, kaparili, rokalı, lorlu peynirli, somon füme sandviç

Somon Füme ürünümüzü sizlere sunmaya başladığımızdan beri birçok kafe ve yeme içme yerine somon füme sandviç için ilham verdik, fikir olduk.

Gerçekten muhteşem, isi tam yerinde.
– Sinem Kalabak

Bu tarif için, Somon Füme 100gr ürünümüzü tavsiye ediyoruz.


Somon Fümeli Lorlu Sandviç (tercihen labne)


Malzemeler (5 kişilik)


  • 5 adet tercihen karakılçık unlu baget ekmek

  • 2-3 paket Cunda Marin Somon Füme

  • 200gr Cunda Taze Loru, tercihen Labne peyniri

  • 1 demet roka

  • 100gr kapari

  • 100gr taze beyaz peynir ya da taze kaşar

Yapılışı

  1. Ekmekleri öncelikle birbirinden kopmayacak şekilde ortadan kesiyoruz.

  2. Lorumuzu ya da labnemizi baget ekmeğin tabanına sürüp, ardından taze kaşarımızı koyuyoruz. Ardından üzerine birer dal roka koyuyoruz.

  3. Somon Fümemizi bu tabanın üzerine koyduktan sonra, onu kapari ile dengeliyoruz. Afiyet olsun

Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.



1.170 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page